Dahlén: "Vi får se om Fasth/Karlsson kan spela"

24 november 2011 14:11

I onsdags kom tabellettan HV71 till spel utan Mats Trygg, Jesper Thörnberg, Sebastian Strandberg, Jonathan Tholander, Tommy Kristiansen, Jesper Fasth och Mattias Karlsson. Inför matchen mot Luleå hoppas smålandslaget på att Fasth och Karlsson ska kunna återvända till truppen. "Jesper och Mattias har varit sjuka, så vi får se om de kan spela på fredag" säger HV:s tränare Ulf Dahlén till Hockeyligan.se.


Helt klart är hur som helst att HV71 återigen får klara sig utan åtminstone fem spelare.
- Strandberg (axel) och Trygg (axel) kommer att vara borta lite längre. Kristiansen (tumme), Thörnberg (finger) och Tholander är inte heller aktuella för spel. Åtminstone inte den här veckan i alla fall, säger HV-coachen och fortsätter:

- Och vi får som sagt se om Karlsson och Fasth kan vara med mot Luleå. Sedan får vi även se vem (red anmärkning: Andreas Andersson stod senast mot MODO) som står i mål.

"Tufft att vända ett 0-3-underläge"

Senast HV71 mötte Luleå vann Dahléns mannar med 2-1 efter förlängning, men i onsdags fick man se sig besegrade med 4-2 av MODO.

- Vi har pratat igenom matchen mot MODO och nu är det bara att gå vidare. Vi blev bättre ju längre matchen led och i den sista perioden spelade vi riktigt bra, men det är samtidigt tufft att vända ett 0-3-underläge. Nu gäller det bara att fortsätta med det spelet som vi hade i den tredje perioden, avslutar Dahlén.