"Gnagarn": "Det suger att vara skadad"

21 november 2011 16:27

En fotskada har stoppat Johan "Gnagarn" Andersson från spel ända sedan 27 september och nu verkar Timrå få vänta ett tag till innan centern kan vara med igen. "Vi får se när jag kan spela. Nu är jag inne på min åttonde vecka utan någon match och det suger att vara skadad" säger TIK-spelaren till Hockeyligan.se.


På sina fem matcher för medelpadslaget har Andersson noterats för en poäng och nu kämpar han som bäst för att komma tillbaka så fort som möjligt.

- En comeback börjar närma sig, men det är ännu en bit kvar. Just nu kör jag för mig själv på isen, men jag hoppas på att jag kan börja träna med laget den kommande veckan. Men vi får se när jag kan spela match igen och det får helt enkelt ta sin tid, då jag inte vill stressa fram något och sedan eventuellt missa resten av säsongen, säger 24-åringen.

Timrå - tabelljumbo

Inför måndagens matcher ligger Timrå sist i tabellen.
- Självklart kan man inte vara nöjd när man ligger sist i tabellen. Men jag tycker att spelet har sett bra ut de senaste matcherna och dessutom har vi ju fått in nytt blod i Johan Motin och Fredrik Bremberg.

Närmast för TIK väntar Anderssons gamla klubb AIK. Ett lag som Timrå faktiskt har åtta raka förluster mot.
- Nu är det hög tid att bryta den trenden, säger "Gnagarn".