Dick Axelsson: "Jag är redo för spel"

24 november 2011 14:58

En ljumskskada har stoppat MODO:s Dick Axelsson från spel sedan den 29 oktober. Men nu är han redo för match igen. "Jag körde för fullt i dag och kan spela redan på fredag mot AIK" säger Axelsson till Hockeyligan.se.


På grund av skadeproblem har Dick Axelsson så här långt bara hunnit med 10 matcher i MODO-tröjan, där han totalt har noterats för fyra (2+2) poäng. Med andra ord är han givetvis oerhört spelsugen.

- Jag vill verkligen spela match igen och jag hoppas på att jag är med i laget redan i morgon. Eftersom A-laget har varit borta (läs bortamatch mot HV71) har jag har tränat med J20-laget, säger Axelsson och fortsätter:

– Hur som helst har jag kunnat köra för fullt och det har känts bättre och bättre hela tiden. Nu är jag är redo för spel, men det är som vanligt upp till tränarna att ta ut mig i truppen.

Hur har det varit att missa så många matcher?
- Värdelöst. Men det var lika bra att jag gjorde operationen och nu vill jag verkligen lira igen.

"Tollefsen är kung på Twitter"

Vi har noterat att ni MODO-spelare gillar att munhuggas på Twitter och inte minst du är rätt vass i dina inlägg?
- Ok, säger Axelsson med ett skratt och tillägger:

– Det är riktigt kul och vi har en härlig jargong. Men det är inte jag som är Twitter-mästaren i laget, för jag ligger i lä om man jämför med Ole-Kristian Tollefsen.

Återstår alltså att se om Axelsson är med på isen mot AIK. Om Twitter fungerar som tändvätska för MODO-spelarna eller inte låter vi dock vara osagt.