Nedsläpp: Axelsson/Skröder tillbaka för MODO

25 november 2011 18:02

Tre matcher väntar på oss klockan 19:00 denna fredag 25 november och som vanligt tar Hockeyligan.se tempen på de deltagande lagens tillgängliga spelartrupper. Inför kvällens matcher kan vi bland annat konstatera att MODO får tillbaka både Per-Åge Skröder och Dick Axelsson.


Det detaljerade aktuella läget i lagen redovisas i denna artikels högerspalt, men vi kan bland annat notera att AIK:s Jonas Liwing gör comeback, men samtidigt saknar AIK Daniel Rudslätt. MODO får i sin tur alltså tillbaka sina två viktiga anfallsspelare Skröder och Axelsson.

Formstarka MODO kliver för övrigt in på isen i Fjällräven Center med tre raka segrar i ryggen, men gästande AIK har samtidigt två raka vinster med sig i bagaget. Med andra är det upplagt för en väldigt tät kamp i Örnsköldsvik.

Timrås Larsson gör comeback

Timrå får tillbaka Alexander Larsson. Även Elias Granath, som klev av senast är med i truppen. Däremot saknar TIK i kväll Johan "Bagarn" Andersson och långtidsskadade Johan "Gnagarn" Andersson. Fredagens motståndare Linköping saknar den avstängda duon Sebastian Karlsson och Andreas Jämtin. Däremot är Andreas Molinder, som saknades senast, nu med igen.

Timrå har 2-0 i inbördes möten mot Linköping den här säsongen och den givna frågan inför kvällens match i E.ON Arena är naturligtvis om TIK:s segersvit mot LHC fortsätter.

Karlsson tillbaka för HV71

Apropå 2-0 matcher den här säsongen är det precis vad HV71 också har mot fredagens motståndare Luleå. Senast saknade HV71 Mats Trygg, Jesper Thörnberg, Sebastian Strandberg, Jonathan Tholander, Tommy Kristiansen, Jesper Fasth och Mattias Karlsson. Men lagom till mötet med LHF är åtminstone Karlsson tillbaka.

Luleå kommer till spel utan Cam Abbott, Sebastian Enterfeldt, Kim Karlsson, Lukas Kilström samt Daniel Mannberg.

Elitserien Play

Du har väl inte missat elitserielagens nya web-TV Elitserien Play. För dig som besökare innebär detta att video kring Elitserien på nätet blir betydligt mycket bättre.

Den är på motsvarande sätt som för andra stora Play-tjänster en naturlig samlingsplats för den som älskar ishockey och Elitserien. Tjänsten återfinns på www.elitserienplay.se.

Du har väl inte heller missat Pucksnack inför kvällens matcher och intervjuerna nedan?

Luleås Elias Fälth inför bortamatchen mot HV71
Luleå ass. tränare Åkerström inför matchen mot HV71
HVTV: Davidsson inför HV71-Luleå
HVTV: Matchens profil - Jesse Joensuu
LHC-TV träffade Michael Holmqvist efter dagens matchvärmning

Följ matcherna via Elitserien Arena

Fredagens matcher följer du i textform via vår tjänst Elitserien Arena, som du enklast kommer till genom att klicka på den aktuella matchen överst här på Hockeyligan.se.

Under respektive flik i Elitserien Arena samlas information av olika karaktär, exempelvis samlas alla relaterade inför-artiklar och inför-videoklipp under "Inför match".