Ett gediget avsnitt av Pucksnack

1 december 2011 13:54

För första gången på länge spelas en full omgång i Elitserien då samtliga lag är i spel på torsdag kväll. Pucksnack återvänder därför med ett fullmatat avsnitt som ger dig förutsättningarna inför samtliga möten i omgång 26.


Serielunk är en klyscha som sedan länge är överbevisad då samtliga matcher betyder mycket i den oerhört jäma Elitserien säsongen 2011/2012. Inför kvällens omgång har Pucksnack satt fokus på målskyttarna i elitserielagen och tar ett grepp om vilka spelare som är heta och vilka som behöver kliva upp och prestera bättre.

Per-Åge Skröder blev historisk som den utländske spelare som gjort flest mål någonsin i Elitserien och siktar nu mot mål nummer 200 i Elitserien. Skröder ställs mot Frölundas skarpskytt Mika Pyörälä när Frölunda gästar Fjällräven Center.

Pucksnack tar temperaturen på samtliga möten där norrderbyt mellan Skellefteå och Luleå är hett, Färjestad får tillbaka sin målskytt Hannes Hyvönän och i Stockholm väntar AIK storpublik till mötet mot Linköping. Häng med i Pucksnack!