Nedsläpp: Håkanson förbi Åkerström

22 september 2011 18:15

Fem fullspäckade matcher väntar på oss i kväll när omgång 3 ska fullbordas. Inför nedsläpp tar Hockeyligan.se som vanligt tempen på de deltagande lagen. Vi kan bland annat notera att Linköpings forward Mikael "Musse" Håkanson i Linköping blir historisk och passerar luleålegendaren Roger Åkerströms tidigare rekord i antal matcher totalt.


Nedsläpp 19:00

Kvällens matcher ser ut på följande vis:

Luleå - Djurgården
MODO - AIK
Timrå - Växjö
Linköping - Skellefteå
HV71 - Färjestad

Det detaljerade aktuella läget i lagen redovisas i denna artikels högerspalt, men vi kan bland annat konstatera att Skellefteå rör om en hel del i formationerna, att Luleå väljer Johan Gustafsson som burväktare och att Rickard Wallin är tillbaka i Färjestad efter att ha missat den förra matchen.

Håkanson historisk i kväll

I kväll gör Mikael Håkanson i Linköping sin 912:e match i Elitserien och SM-slutspelet sammanlagt. Därmed blir han också ensam om att ha gjort det och är den spelare som har gjort flest matcher totalt i Elitseriens historia.

Läs mer i artikeln "Håkanson blir historisk mot Skellefteå".

Följ matcherna via Elitserien Arena

Matcherna i kväll följer du i textform via vår nya tjänst Elitserien Arena, som du enklast kommer till genom att klicka på den aktuella matchen överst här på Hockeyligan.se.

Under respektive flik i Elitserien Arena samlas information av olika karaktär, exempelvis samlas alla relaterade inför-artiklar och inför-videoklipp under "Inför match".

Kontakta redaktionen

Vill du nå oss i redaktionen kan du alltid kontakta oss via e-post på [email protected] eller vår sida på Facebook.

Mycket nöje!