"Hoppas Pikkarainen har bestämt sig nu"

25 juli 2011 14:11

Mycket talar för att Hannu Pikkarainen som senast spelade för MODO väljer att fortsätta sin karriär i Sverige. "Elitserien känns väldigt nära och jag tror också att spel i Sverige är prio ett för Hannu. Hur som helst ska jag träffa honom i kväll så vi får se vad han säger" säger Pikkarainens agent Juuso Pulliainen till Hockeyligan.se.


I vintras hann den finländske backen göra 22 matcher i MODO-tröjan, där han totalt mäktade med 19 poäng. Nu pekar alltså mycket på att vi får se powerplay-specialisten från Helsingfors i Elitserien även till hösten.

- Vi ska som sagt träffas i kväll och jag ska försöka få fram var han helst vill spela den kommande säsongen. När Hannu har sagt sitt kan det gå väldigt fort och jag hoppas att det gör det, för jag har nämligen planerat in lite semester, säger Pulliainen med ett skratt.

Bland annat HV71 och Skellefteå har tidigare sagts vara intresserade av Pikkarainen.

- Det stämmer att de två klubbarna är med i bilden, men även fler elitserieklubbar har visat intresse. Sedan finns det också intresse från andra länder. Jag brukar ofta tycka lite annorlunda när det handlar om klubbval, men det är som bekant upp till spelarna att välja var de vill verka. Men det råder inga tvivel om att Elitserien är nära för Hannu.