Pyörälä: "Hoppas på spel mot MODO"

29 november 2011 14:11

Ljumskproblem har stoppat Frölundas Mika Pyörälä från två av lagets tre senaste matcher och inför mötet med MODO är det oklart om finländaren kan komma till spel. "Förhoppningsvis kan jag spela igen på torsdag, men just nu är det dag till dag som gäller" säger finländaren till Hockeyligan.se.


Göteborgslagets skyttekung Pyörälä (delad ledning med Magnus Kahnberg) missade tisdagsmatchen mot Djurgården, spelade sedan mot Skellefteå i lördags, men var inte med senast mot Färjestad.

- Jag började känna av ljumsken förra veckan och nu får vi se hur det känns på onsdagens träning. Har man känning i ljumsken är det som alla vet rätt svårt att kunna åka skridskor fullt ut. Förhoppningsvis kan jag spela redan på torsdag, men det är som sagt dag till dag som gäller, säger FHC-spelaren och fortsätter:

- Hur som helst känns det bättre och bättre och att jag inte spelade mot Färjestad var lite av en säkerhetsåtgärd, då vi har många viktiga matcher den närmaste tiden.

– Det är aldrig kul att missa matcher och självklart vill jag spela så fort möjligt, men skador hör till sporten och det är bara att gilla läget.

"MODO verkar på gång"

Din kedja med Fredrik Pettersson och Mathis Oilmb har stundtals verkligen dominerat på isen. Hur ser du på ert samarbete?

- Vi har lyckats hålla en bra fart och det brukar ofta också resultera i många målchanser.

Närmast för Frölunda väntar alltså MODO.
- MODO verkar på gång och det lär bli en tuff match där vi lär få kriga hårt om vi ska vinna.