Två tunga skadebesked för Timrå

29 november 2011 12:15

Under tisdagen meddelar Timrå att två av klubbens spelare mest troligt har spelat färdigt för den här säsongen. "Johan "Bagarn" Andersson är inlagd på sjukhus med en konstaterad propp i lungan och Pierre Hedin har en allvarlig knäskada" säger klubbens läkare Örjan Fröjd till TIK:s hemsida.


I Timrås senaste match mot Linköping fick backen Pierre Hedin hjälpas av banan efter en situation framför Timrås mål. Samtidigt har Johan "Bagarn" Andersson känt sig dålig den senaste tiden och nu ger Timrås läkare Örjan Fröjd statusen på de två spelarna, vilket dessvärre för medelpadslaget inte är en allt för munter läsning.

- När det gäller "Bagarn" är han inlagd på sjukhus med en konstaterad propp i lungan. I en sådan situation behandlar man med blodförtunnande medicin och han kan inte spela ishockey under denna tid på grund av ökad blödningsrisk. Behandlingstiden är vanligtvis 6 månader, säger TIK:s läkare till klubbens hemsida och fortsätter:

- I Hedins fall rör det sig om en allvarlig knäskada som sannolikt innebär att Pierre har spelat klart för säsongen. Han kommer att undersökas vidare och utredas för vidare åtgärd.

Sedan tidigare saknar Timrå även Johan "Gnagarn" Andersson.