"Halonen kan bli aktuell för spel på torsdag"

11 oktober 2011 17:14

Timråtrion Antti Halonen, Elias Granath och Johan "Gnagarn" Andersson står fortfarande på TIK:s skadelista och det lär dröja ett tag till innan åtminstone Granath och Andersson kan vara med igen. Däremot börjar Halonen sakteliga att närma sig en comeback. "Antti kan bil aktuell för spel på torsdag" säger Timrås ass. tränare Clas Eriksson till Hockeyligan.se.


Senast tvingades alltså Timrå att ställa upp utan tre ordinarie spelare. Nu återstår att se om läget är likadant på torsdag.

- "Gnagarn" är långt ifrån en comeback och det kan eventuellt dröja ända tills efter novemberuppehållet innan han är tillbaka. Granath lär inte spela på torsdag mot Färjestad och förmodligen inte heller på lördag mot Växjö, säger TIK-coachen och tillägger:

- Om det hade varit match i dag hade inte heller Halonen ha spelat, men i nuläget är det ju över två dygn till torsdagens match så han kan därför bli aktuell för spel. Men samtidigt måste vi givetvis vara smarta och inte stressa fram något. Hur som helst skulle det givetvis betyda mycket om Antti kan spela redan på torsdag.

Hur ser du på torsdagens möte med din gamla klubb Färjestad?
- Utöver att jag känner igen en massa ansikten på läktaren är det inget speciellt med att möta just Färjestad. Men med tanke på att både vi och FBK ligger långt ner i tabellen kommer båda lagen givetvis att kriga stenhårt.