Ledin tillbaka - Frågetecken på Welch

12 oktober 2011 13:34

I lördags kom HV71 till spel utan Per Ledin, Patrik Carlsson, Mats Trygg, Sebastian Strandberg och Jason Krog. Men till torsdagens match mot Frölunda får jönköpingslaget åtminstone tillbaka Ledin. "Per är medicinskt redo för spel, men för de andra kommer det att dröja ett tag till. Sedan har vi även ett frågetecken på Noah Welch som är förkyld" säger HV:s sjukgymnast Andreas Frostemark till Hockeyligan.se.


Lagom till bortamatchen mot Frölunda får HV71 tillbaka Per Ledin som nu har återhämtat sig efter sin hjärnskakning. Däremot får smålandslaget alltså fortsätta att vänta på Patrik Carlsson, Mats Trygg, Sebastian Strandberg och Jason Krog.

- Trygg, Strandberg och Krog har fortfarande axelbesvär och för de två förstnämnda är det svårt att säga när de kan vara tillbaka. I Krogs fall hoppas vi däremot på att han kan vara redo för spel igen om två till tre veckor, säger Frostemark och fortsätter:

- När det gäller Carlsson handlar det om en fotskada och han är inte heller med på torsdag. Vi får ta hans skada vecka för vecka.

Vidare råder det även alltså ett frågetecken på Noah Welch.
- Han är som sagt förkyld, men som det ser ut i nuläget kommer han att spela på torsdag.