Nedsläpp: Påfyllning hos Djurgården

4 februari 2012 15:12

Till lördagens omgång får ett skadedrabbat Djurgården tillbaka lite spelare. Jimmie Ölvestad, Mika Zibanejad och David Printz är spelklara och med i matchen mot Brynäs. Det spelas totalt 6 matcher under lördagen, en full omgång. 4 drabbningar under eftermiddagen och två under kvällen.


Djurgården-Brynäs

Läget i Djurgården: Jimmie Ölvestad är tillbaka i DIF efter frånvaro. Även Mika Zibanejad och David Printz är med i matchen mot Brynäs. Printz spelar ihop med Klubertanz och Zibanejad går in med Norman och Brodin. Ölvestad tar sin vanliga plats ihop med Ottosson och Nilsson. Mathias och Daniel Tjärnqvist samt även Mattias Carlsson och Jonas Almtorp saknas sedan tidigare. Läget i Brynäs: Sebastian Lauritzen och Jörgen Sundquist är tillbaka i laget, men samtidigt får man klara sig utan Simon Bertilsson. Lauritzen går in i kedjan med Nordquist och Ollas. Sundqvist bildar backpar med Simon Löf och Jonathan Carlsson tar Bertilssons plats bredvid Ryan Gunderson. Jonathan Granström och Andreas Dackell saknas sedan tidigare.

Färjestad-Skellefteå

Läget i Färjestad: Färjestad gör inga förändringar i laget sedan senast, och mönstrar samma laguppställning från start. Marcus Paulsson och Sanny Lindström saknas sedan tidigare.
Läget i Skellefteå: Även Skellefteå ställer samma manskap på isen och mönstrar samma laguppstälning som senast. Joel Mustonen och Petter Emanuelsson är utlånade. Jimmie Ericsson, Anders Söderberg, Fredrik Styrman och Martin Lundberg är skadade. Joakim Lindström är avstängd t o m 14 februari.

HV71-Växjö

Läget i HV71: Daniel Grillfors har fått läggas till frånvarolista till matchen mot Växjö. Därav blir det omkastningar i backparen, och dessutom är Adam Almqvist tillgänglig för spel. Han paras ihop med Mikko Luoma. I kedjeformationerna är inga förändringar gjorda. Målvakten Andreas Andersson saknas och ersätts av Jonas Gunnarsson. Jesper Fasth, Sebastian Strandberg, Kamil Piros saknas sedan tidigare.
Läget i Växjö Lakers: Växjö gör om i alla tre startande backpar. Bland annat placeras Holös och Augustin ihop. Även kedjeformationerna har förändrats och enbart formationen med Netik, Anders Eriksson och Ölvecky är intakt. Soares spelar ihop med Saviano och Josefsson. Johan Markusson får Moran och Reddox bredvid sig och Mikael Eriksson får kampera ihop med Rasmussen och Kallio. Gerber inleder i mål. Jan Urbas, Johan Andersson och Mike Iggulden saknas sedan tidigare.

Frölunda-Timrå

Läget i Frölunda: Niklas Lasu är tillbaka i laget och inleder som extra forward. I övrigt inga förändringar förutom att Collberg inleder i fjärdekedjan. Anton Axelsson saknas sedan tidigare. Läget i Timrå: Johan Andersson x2 saknas sedan tidigare och nu gör Andreas Molinder och Jonathan Hedström dem sällskap på frånvarolistan. Alexander Larsson ersätter Molinder i kedjan med Fleury och Murley, och Boyce-Rotewall ersätter Hedström i kedjan med Bremberg och Lindqvist. Johan Motin bildar backpar med Mihalik och Granath bildar ett fjärde backpar tillsammans med Dahlrot.
### Följ matchen via Elitserien Arena

Brynäs-Linköping följer du i textform via vår tjänst Elitserien Arena, som du enklast kommer till genom att klicka på den aktuella matchen överst här på Hockeyligan.se.

Elitserien Play

Du har väl inte missat elitserielagens web-TV Elitserien Play? För dig som besökare innebär detta att video kring Elitserien på nätet blir betydligt mycket bättre. Den är på motsvarande sätt som för andra stora Play-tjänster en naturlig samlingsplats för den som älskar ishockey och Elitserien. Tjänsten återfinns på www.elitserienplay.se.