Pucksnack inför kvällens fem matcher

8 december 2011 14:38

Torsdagen bjuder på fem matcher i Elitserien och Pucksnack är tillbaka i Elitserien Play för att snacka upp inför kvällen som bland annat bjuder på toppen mot botten i Skellefteå och en tvättäkta sexpoängsmatch mellan MODO och Linköping i Örnsköldsvik.


Pucksnackavsnitten duggar tätt för tillfället när det hårda matchandet inför uppehållet fortsätter. Kvällen bjuder på fem stycken matcher då bland annat Växjö ska försöka se till att Luleå för första gången på 10 matcher kliver av isen helt utan poäng. Nykomlingarna har goda möjligheter att bli laget som stoppar Luleås framfart då man gått segrande ur säsongens två tidigare möten.

De viktiga matcherna avlöser varandra

I Skellefteå är det toppen mot botten då serieledarna Skellefteå tar emot tolfteplacerade Timrå. Skellefteå imponerande i den senaste matchen då man besegrade Växjö på bortaplan med hela 7-3. Timrå kommer från förlust senast men har visat upp en bra formkurva under de senaste matcherna, räcker det till för att rubba serieledarna?

Vi får även en riktig sexpoängsmatch i Örnsköldsvik där MODO möter Linköping. Båda lagen har samlat ihop 37 poäng och efter det att Linköping senast inkasserade sin femte raka förlust är laget på kvalserieplats. Snacka om viktig match som väntar och omgången bjuder dessutom på mötena mellan Färjestad - AIK och Frölunda - HV71.

Häng med när Pucksnack ger dig förutsättningarna inför nedsläpp!