Nedsläpp: Förstärkt Färjestad mot MODO

3 december 2011 17:51

Två matcher spelas under lördagskvällen, MODO-Färjestad och Timrå-Brynäs. Nyanlända Matttias Sjögren går direkt in i Färjestads lag i kvällen match. I den andra matchen kan vi notera att Bremberg saknas hos Timrå.


Färjestad kommer till match förstärkta med Mattias Sjögren och kan mönstra fullt lag. Hos Timrå saknas Fredrik Bremberg.

MODO och Brynäs gör inga stora förändringar i lagen.

Detaljer ser ni till höger på sidan.

Följ matcherna via Elitserien Arena

Kvällens matcher följer du i textform via vår tjänst Elitserien Arena, som du enklast kommer till genom att klicka på den aktuella matchen överst här på Hockeyligan.se.

Under respektive flik i Elitserien Arena samlas information av olika karaktär, exempelvis samlas alla relaterade inför-artiklar och inför-videoklipp under "Inför match".

Elitserien Play

Du har väl inte missat elitserielagens web-TV Elitserien Play. För dig som besökare innebär detta att video kring Elitserien på nätet blir betydligt mycket bättre.

Den är på motsvarande sätt som för andra stora Play-tjänster en naturlig samlingsplats för den som älskar ishockey och Elitserien. Tjänsten återfinns på www.elitserienplay.se.

Kontakta redaktionen

Vill du nå oss i redaktionen kan du alltid kontakta oss via e-post på [email protected] eller vår sida på Facebook.