Rondens största stjärnor i Coach LeMat

5 november 2012 14:45

Den första ronden av Coach Lemat är avklarad och det har blivit dags att summera vilka spelare som samlat in mest poäng sett till "Matchdagens stjärnor". Kolla här och ladda för rond två.


Tredje stjärna - Jesper Fasth & Tom Preissing

På tredjeplats hittar vi faktiskt två spelare. Både HV71:s Jesper Fasth och Rögles Tom Preissing har skrapat ihop tolv poäng i form av matchdagens stjärnor. Tom Preissing är den back som tjänat ihop mest stjärnpoäng, kanske värt att tänka på inför rond två.

Andra stjärna - Bud Holloway

På en andraplats hittar vi en hårdsjutande forward. Det handlar om Skellefteås Bud Holloway. Med sitt rungande skott har han sett till att skjuta in sig bland stjärnorna när han tjänat in 15 extrapoäng i Coach LeMat.

Första stjärna - Alexander Steen

Men den klarast och starkast lysande stjörnan är MODO:s Alexander Steen. Hans intåg i Elitserien har verkligen inte gått obemärkt förbi. Han har öst in poäng på isen och det har även visats i poängutdelningen av stjärnor. 24 extrapoäng har det blivit för Alexander Steen som därmed är rondens största stjärna.

Gör dig redo för den andra ronden!

Nu lägger vi rond ett av Coach LeMat till handlingarna. Men redan nu kan du gå in på spelets hemsida och göra ditt lag redo för rond två som startar tisdagen 13/11.

Visa att du är Elitseriens bästa tränare.