Representera favoritlaget i Battle of the fans

12 november 2012 11:55

Den andra ronden av Coach LeMat startar nu på tisdag och som del av spelet finns den interna tävlingen Battle of the fans. Alla som registrerar sitt lag i spelet har möjligheten att visa sina rätta färger och välja lag i Elitserien att representera.


Rond nummer ett av vårt tränarspel Coach LeMat är över och nu laddar vi om och tar nya tag inför rond två som inleds tisdag den 13 november. Gå in och skapa/uppdatera ditt lag så att du är redo för det som komma skall och om du ännu inte har spelat Coach LeMat, ta chansen och visa att just du är Elitseriens bästa tränare!

Inför rond nummer två har vi som vanligt nollställt budgetarna till 20 miljoner. Dessutom har vi på sedvanligt sätt justerat en hel del spelarvärden både uppåt och nedåt, beroende på prestation och förväntningar.

I Battle of the fans tävlar du, tillsammans med din favoritklubbs övriga fans, mot de andra klubbarnas fans. Visa din kunskap och slå dig in som en av de bästa tio tränarna för din klubb då det är de som representerar klubbloggans heder i kampen om Elitseriens kunnigaste fans. Så här ser topp fem ut efter det att rond nummer ett var över:

Ställningen i Battle of the fans

Lag Poäng
1. MODO Hockey 11 622
2. Skellefteå AIK 11 029
3. Brynäs IF 11 008
4. Luleå Hockey 11 003
5. Växjö Lakers 10 790

Komplett ställning i Battle of the fans

MODO:s fans plockade tillsammans flest poäng i den första ronden och nu är det upp till dig att antingen försvara den placeringen eller utmana genom att samla poäng för ditt favoritlags räkning!

Komponera de lag som du tänker inleda den andra ronden med. Logga in, gå till huvudmenyn "Mina lag" och klicka på den stora knappen "Skapa ditt lag nu!". Där kan du välja dina redan befintliga lag i dropdown-listan (eller skapa ett helt nytt lag) och börja välja spelare. Bytena är som vanligt helt fria fram till första deadline fem minuter före nedsläpp den 13 november.

Gratis att gå med i Coach LeMat

Ett lag inklusive fem byten är gratis och giltigt under en hel rond (ett antal matchdagar). Du har även möjlighet att köpa fler byten (max 20 byten per rond).

Läs mer här!

Har du redan betalat ett lag för hela säsongen är allting klart efter att du har valt spelare och bekräftat din nya laguppställning.

Registrera ditt lag och var med och spela Coach LeMat