"Dackell kör och vi siktar på spel för Lauritzen"

27 februari 2012 14:29

I lördags mot Växjö kom Brynäs till spel utan Andreas Dackell, Calle Järnkrok, Simon Bertilsson, Sebastian Lauritzen och Jonathan Granström. Vidare tvingades Mats Lavander att kliva av på grund av skada. "Dackell kör och vi siktar på att Lauritzen också ska spela på tisdag. För Lavander är det däremot dag till dag som gäller" säger BIF:s massör Glenn Hellström till Hockeyligan.se.


Inför tisdagens möte med AIK får gävlelaget förmodligen alltså tillbaka åtminstone två spelare i Andreas Dackell och Sebastian Lauritzen.

- Dackell kör och vi siktar på att Lauritzen också ska spela på tisdag. Att Dackell vilade senast var bara en säkerhetsåtgärd, då han nyligen har kommit tillbaka efter sin långtidsskada, säger Hellström och fortsätter:

- När det gäller Järnkrok, Bertilsson och Granström går det åt rätt håll, men de är ännu inte aktuella för match. Och även om de skulle vara medicinskt redo måste de ju hinna träna också.

Hur ser det ut för Lavander?
- För honom är det dag till dag som gäller. Just nu kan jag inte riktigt säga om han kan spela på tisdag. Men vi kommer inte att chansa och om han ska spela måste det bli bättre än vad det var i dag (läs måndag).