"Ingen stress med ny klubb för Bremberg"

2 november 2011 14:59

Sedan Fredrik Bremberg gick skilda vägar med HV71 har han placerats både i Elitserien och i andra europeiska ligor. Men enligt agenten Joakim Persson är det ännu en bit kvar till något nytt kontrakt för elitserieveteranen. "Han har tackat nej till en del erbjudanden, men samtidigt pratar vi med både svenska och utländska lag" säger Brembergs agent till Hockeyligan.se.


Hur som helst verkar det enligt agenten inte gå någon nöd på Bremberg.
- Fredrik har en del valmöjligheter och vi tittar precis som tidigare både nationellt och internationellt. Han har tackat nej till en del erbjudanden, men jag vill inte säga till vad, säger Persson och fortsätter:

- Som sagt ser vi över situationen och just nu pratar vi med en del lag, både svenska och utländska. Men samtidigt är det ingen panik att hitta någon klubb, utan vi får helt enkelt vänta och se vad som händer på marknaden.

Hur länge är han beredd att vänta?
- Det är många faktorer som styr vad som kan dyka upp för Fredrik, exempelvis skador och tabellsituationer och allt varierar som alla vet från vecka till vecka. Vi får se vad som händer, mer än så vill jag inte spekulera i för tillfället.