"Lindström och Paulsson är redo för spel igen"

10 februari 2012 14:43

Senast det begav sig för Färjestad kom karlstadlaget till spel utan både Marcus Paulsson och Sanny Lindström. Men lagom till tisdagens omstart av Elitserien har skadeläget ljusnat för FBK. "Vi hade fullt manskap på dagens träning och det betyder jättemycket för oss att både Paulsson och Sanny nu är redo för spel igen" säger Färjestads tränare Leif Carlsson till Hockeyligan.se.


Närmast för tabellsexan tillika de regerande mästarna väntar Linköping i Cloetta Center och inför drabbningen med LHC har skadeläget alltså ljusnat för FBK-tränaren Carlsson och hans trupper.

- Både Paulsson (hjärnskakning) och Sanny (spräckt trumhinna) har kommit igång med träningen den här veckan och under dagens (läs fredag) träning hade vi som sagt fullt manskap. Bortsett från våra landslagsmän då förstås, det vill säga Anders Bastiansen, Marius Holtet, Jonas Frögren och Mattias Sjögren.

Målskytten Paulsson och pådrivaren Lindström

Vad betyder Paulssons och Lindströms återkomst för truppen?
- Paulsson är en målskytt av rang och han har sett pigg och fräsch ut och även pådrivaren Sanny verkar helt återställd. Det var riktigt skönt att kunna avsluta träningsveckan med fullt manskap och både Paulsson och Sanny är viktiga spelare för oss, så visst betyder det jättemycket att de nu är tillbaka i laget.

Nu har det gått ett tag sedan du blev huvudtränare och vidare har även ju Andreas Johansson anslutit till er tränarkvartett. Hur tycker du att det funkar med "AJ", Jörgen Jönsson och Erik Granqvist?

- Jag tycker det funkar jättebra. Vi har en hittat en bra väg och vi har en bra harmoni i tränargruppen.

"Vårt mål är fortfarande topp fyra"

Hur ser du på matchen mot Linköping?
- Det lär bli tufft. Båda lagen vill klättra i tabellen och det är alltid svårt att veta var man står efter ett uppehåll. Men vi avslutade väldigt bra (3-0) mot Skellefteå, så vi har ett gott självförtroende och vårt mål är fortfarande topp fyra, och vi har definitivt fortfarande chansen till det, säger Carlsson.