Matchdagens stjärnor: Fyra finska pinnar i topp

31 januari 2013 23:24

Torsdagen bjöd på målfester, målvaktsnollor och en tät övertidsseger. Här har vi plockat ut matchdagens stjärnor och hyllar de som hyllas bör.


Trea på kvällens lista: Joakim Lundström

Timrå har haft en tung period men åkte hem från Linköping med tre friska poäng. Målvakten Joakim Lundström svarade bland annat för en svettig trippelräddning och passade på att hålla nollan när han jubilerade med sin 100 match i Elitserien. Det ger honom tredjeplatsen på kvällens lista.

Tvåa på kvällens lista: Rickard Wallin

Färjestads lagkapten var tillbaka i spel och visade vägen för sitt lag i 1-7-segern över Brynäs på bortais. Wallin svarade för två mål och en assist och den lyckade comebacken ger honom en andraplats på listan.

Etta på kvällens lista: Esa Pirnes

Men den klarast lysande stjärnan under kvällen var AIK:s Esa Pirnes som ensam svarade för fyra poäng när AIK besegrade Rögle med 7-1. Fyra finska pinnar på Hovet kom genom ett mål och tre assist och det var kvällens största individuella prestation.

Tränarspelet Coach LeMat

De här spelarna får även extrapoäng i tränarspelet Coach LeMat. Gå in på www.coachlemat.se och se hur det gick för ditt lag.