Matchdagens stjärnor: Matchvinnare i topp!

26 februari 2013 22:43

Efter tisdagens omgång 52 är det i vanlig ordning dags att hylla spelarna som svarade för starka individuella prestationer. Vi har två stycken tvåmålsskyttar samt en storspelande målvakt på listan över Matchdagens stjärnor.


Trea på listan: Julius Hudacek

Frölunda mäktade endast med ett mål i bortamötet mot Timrå, men vad gjorde det då laget inte släppte in ett enda mål mycket tack vare sin storspelande målvakt Julius Hudacek. Slovaken stoppade samtliga 29 skott för sin femte nolla den här säsongen. Det ger Hudacek titeln matchdagens tredje stjärna.

Tvåa på listan: Peter Cehlarik

Endast 17 år gammal klev Peter Cehlarik in och gjorde sitt första elitseriemål i derbyt mot Skellefteå i lördags. De som trodde att målet var en lyckoträff blev kraftigt överbevisade när Luleå besegrade Linköping på bortaplan och Cehlarik svarade för två stycken nya fullträffar. Tre mål på två matcher och Cehlarik är matchdagens andra stjärna!

Etta på listan: Jason Krog

Jason Krog gjorde 3-2 till HV71 och det målet såg länge ut att bli det matchavgörande. Men när Brynäs kvitterade matchen med endast sekunder kvar och tog mötet till övertid fick Krog kliva fram ännu en gång. Ett välförvaltat friläge, två mål i matchen och matchdagens största stjärna heter Jason Krog.