Soloprestation av den högre skolan är Veckans snyggaste mål

13 januari 2014 15:06

Programmet Veckans snyggaste mål lägger fokus på målskyttar och vackra prestationer i SHL. En ny vecka betyder en ny lista som den här gången toppas av en riktigt vacker individuell prestation.


Färjestads nyförvärv Milan Gulas slog till med ett riktigt läckert klassmål som förra veckan blev korat till veckans snyggaste. Den här veckan har vi plockat fram en ny lista som toppas av Linköpings Chad Kolarik när han i lördagens hemmamatch mot HV71 bjöd publiken på en klassisk soloräd. Kolarik har gått som en raket upp till en delad förstaplats i SHL:s skytteliga där han tillsammans med lagkamraten Simon Hjalmarsson leder på 22 mål.

Amerikanen är nu även klar för omröstningen som kan leda fram till en kandidatplats för Årets mål 2013/2014.

Omröstning den 27 januari

Varje vecka tar redaktionen på SHL.se fram de fem snyggaste målen. Den som placerar sig på första plats kvalificerar sig vidare till en omröstning som sker när fyra veckovinnare har utsetts. Av dessa fyra röstar besökarna på SHL.se fram det mål som man tycker varit snyggast och den omröstningen sker den 27 januari. Vinnaren av omröstningen går då vidare till finalomröstningen som sedemera leder till "Årets mål".

Men den omröstningen sker först efter säsongens slut.