Matchdagens stjärnor: Hattrickhjälte toppar listan

28 februari 2013 23:25

Vi har i vanlig ordning valt ut de tre spelare som vi tyckte stod ut mest på ett positivt sätt. En hattrickhjäte samt två matchvinnare har hittat in på listan över Matchdagens stjärnor.


Trea på listan: Jan Hlavac

Växjö och publiken i Vida Arena hade en riktig helkväll i afton när Växjö besegrade derbyrivalen HV71 för säsongens tredje seger och rätt att skryta. Jan Hlavac visade upp en bra målform och svarade för två mål i matchen vilket ger honom en tredjeplats på kvällens lista.

Tvåa på listan: Elias Lindholm

Brynäs tog en mycket viktig seger i matchen över MODO och Elias Lindholm var mannen bakom den när han svarade för två mål i matchen. Tyvärr utgick Lindholm med en skada men vi hoppas på ett snabbt tillfrisknande och ger en andraplats på kvällens lista som uppmuntran inför det!

Etta på listan: Joonas Vihko

Luleås Joonas Vihko har visat gryende målform och i kvällens möte mot AIK exploderade Vihko med tre mål redan i den första perioden. Visst var något mål turaktigt men en sann målskytt är alltid på rätt plats i rätt tillfälle. Hattrick i en period ger alla spelare som har Vihko fina extrapoäng i tränarspelet Coach LeMat.