Matchdagens stjärnor: Sista sekunden avgjorde

29 november 2012 23:07

En poängräddare i sista sekunden, en kille med järnkoll i powerplay och en riktig artist. Där har ni spelarna som tar plats på torsdagens lista över Matchdagens stjärnor. Som brukligt ger stjärnpoängen bonus i tränarspelet Coach LeMat.


Tredje stjärnan - Matt Duchene

Med två assist och ett mål tar Frölundas tekniker Matt Duchene plats på listan. Men det är främst målet som betydde 3-1 som etsats sig fast efter det att Frölunda plockat tre poäng från Skellefteå. Kolla in fullträffen ovan och imponeras.

Andra stjärnan - Calle Järnkrok

Med lånade klubbor lossnade målskyttet för killen med järnkoll i powerplay. Gammal ordvits, javisst, men Calle Järnkrok var killen bakom Brynäs vinst över Växjö. Både 2-1 och 4-2 kom från Elias Lindholms klubba, men han som höll i dessa för kvällen var - Calle Järnkrok.

Första stjärnan - Marcus Nilson

Hockey är en sport som inte alltid är rättvis. Men det hör inte hit då Marcus Nilson i HV71 var spelaren som svarade för lagets båda mål under ordinare matchtid när HV71 till sist besegrade AIK efter straffar. Kvitteringen till 1-1 kom när det var 18:53 kvar av matchen. Kvitteringen till 2-2 kom när det var 1 sekund kvar av matchen!

Extrapoäng i tränarspelet Coach Le Mat. Var med och spela du också!