Kvicka handleder bakom Veckans snyggaste mål

27 januari 2014 16:20

Programmet Veckans snyggaste mål lägger fokus på målskyttar och vackra prestationer i SHL. En ny vecka betyder en ny lista som den här gången toppas av en elegant spelare från SHL:s nordligaste lag som utnyttjade sitt trollspö på bästa sätt.


Fabian Brunnström fullbordade sitt hattrick i Leksands segermatch mot Växjö, ett mål som belönades med att utses till förra veckans snyggaste. Den här veckan toppas listan av Linus Klasen som visade prov på sina flinka fingrar och mjuka handleder kryddat med ett kraftfullt slagskott som crescendo. Målet kom i Luleås segermatch mot AIK och rev såklart ner stora applåder från läktaren.

Klasen blev därmed den fjärde och sista kandidaten den här fyraveckorsperioden att delta i ömröstningen om vem som ska ta sig till final i tävlingen om Årets mål efter säsongen.

Omröstning i Veckans snyggaste

Varje vecka tar redaktionen på SHL.se fram de fem snyggaste målen. Den som placerar sig på första plats kvalificerar sig vidare till en omröstning som sker när fyra veckovinnare har utsetts. Av dessa fyra röstar besökarna på SHL.se fram det mål som man tycker varit snyggast och den omröstningen startar idag, den 27 januari, och pågår en vecka. Vinnaren av omröstningen går då vidare till finalomröstningen som sedemera leder till "Årets mål".

Men den omröstningen sker först efter säsongens slut.