Matchdagens största stjärnor är korade

4 december 2012 23:08

Efter torsdagens fem matcher delar vi här ut extra beröm till tre spelare och extrapoäng till tränarspelet Coach LeMat.


Trea på kvällens lista: Simon Hjalmarsson

Det blev bara två mål i Kinnarps Arena och endast en målskytt när Linköpings Simon Hjalmarsson satte det matchavgörande 0-1-målet innan han även stängde matchen med mål i öppen kasse fram till 0-2.

Tvåa på kvällens lista: Andreas Andersson

Matchdagens andra stjärna hämtar vi också från gästande Linköping i Kinnarps Arena. Den förre HV71-spelaren Andreas Andersson stoppade samtliga 26 skott för en hållen nolla och rätten att skryta ordentligt för sina polare i HV71. Linköpingsmålvakten var stabil matchen igenom och får välförtjänt bonuspoäng i Elitseriens tränarspel Coach LeMat.

Etta på kvällens lista: Calle Järnkrok

Brynäs Calle Järnkrok har hittat toppen på listan tidigare och återfinns här även ikväll när han svarade för två mål och en assist när hans Brynäs bortaslog Skellefteå. Ett av målen var dessutom det matchavgörande och Järnkrok visade hur man förvaltar ett friläge på bästa sätt.

Du vet väl om att stjärnorna på den här listan dessutom omvandlas till bonuspoäng i tränarspelet Coach LeMat? Är du inte med och spelar Elitseriens officiella spel är det dags att göra det nu när rond nummer tre strax ska dra igång!

Till Coach LeMat