Fokuserad finländare med Veckans snyggaste räddning

10 februari 2014 15:10

Programmet Veckans snyggaste räddning uppmärksammar målvakternas insatser under veckan som gått. Burväktarna har bjudit på massor med högklassiga ingripanden under den sista veckan innan OS-uppehållet.


Veckan som gått har innehållit tre fulla omgångar i SHL. Totalt har 21 målvakter fått chansen att lufta sina vingar och visa upp sina färdigheter. Toppar listan gör Teemu Lassila som gav fokuseringen och koncentrationen ett ansikte i matchen mot Luleå. Helt plötsligt stod han öga mot öga med Luleås forward Per Ledin som testade med den ena dragningen efter den andra. Lassila behöll fokus på pucken och kunde med stöten rädda Ledins gyllene läge.

Omröstning i Veckans snyggaste

Varje vecka tar redaktionen på SHL.se fram de fem snyggaste räddningarna. Den som placerar sig på första plats kvalificerar sig vidare till en omröstning som sker när fyra veckovinnare har utsetts. Av dessa fyra röstar besökarna på SHL.se fram den räddning som man tycker varit snyggast och nästa omröstning äger rum den 10 mars, och pågår en vecka. Vinnaren av omröstningen går vidare till finalomröstningen som sedermera leder till "Årets räddning".

Men den omröstningen sker först efter säsongens slut.