Konststycke utgör Veckans snyggaste mål

10 februari 2014 15:11

En ny vecka är här och därmed är det åter dags att titta i backspegeln från veckan som gått. Mängder med mål har SHL bjudit på och vissa har varit läckrare än andra. "Veckans snyggaste" är programmet som ger dig de fem snyggaste målen från veckan som gått.


På listans topp den här veckan hittar vi en spelare som verkligen hittat målformen den senaste tiden. Magnus Kahnberg sprudlar av självförtroende och just tro på sig själv är en ingrediens som präglar målet som toppar listan över veckans snyggaste. Med ryggen mot mål försökte sig Kahnberg på ett backhandskott mellan sina egna ben. Det gick vägen och grundlurade David Rautio i Luleås kasse.

Omröstning i Veckans snyggaste

Varje vecka tar redaktionen på SHL.se fram de fem snyggaste räddningarna. Den som placerar sig på första plats kvalificerar sig vidare till en omröstning som sker när fyra veckovinnare har utsetts. Av dessa fyra röstar besökarna på SHL.se fram den räddning som man tycker varit snyggast och nästa omröstning äger rum den 10 mars, och pågår en vecka. Vinnaren av omröstningen går vidare till finalomröstningen som sedermera leder till "Årets mål".

Men den omröstningen sker först efter säsongens slut.