Nedsläpp: Rönnqvists Luleå saknar fem spelare

24 oktober 2011 18:00

En match väntar på oss klockan 19:00 denna måndag 24 oktober och som vanligt tar Hockeyligan.se tempen på de deltagande lagens tillgängliga spelartrupper. Inför kvällens match mellan tabelltvåan Frölunda och seriefyran Luleå kan vi bland annat konstatera att LHF saknar inte mindre än fem ordinarie spelare. Senaste tillskotten på frånvarolistan är Jan Sandström och Sami Sandell.


Det detaljerade aktuella läget i lagen redovisas i denna artikels högerspalt, men vi kan alltså notera att Luleå kommer till spel utan fem man, det vill säga Cam Abbott, Kim Karlsson, Lukas Kilström, Jan Sandström och Sami Sandell. Frölunda saknar i sin tur Henrik Tömmernes.

Den långa frånvarolistan i LHF leder till att norrbottenslaget tvingas kasta om en del i sina kedjor. I kväll får vi bland annat se Johan Harju spela med Joonas Vihko och Ville Viitaluoma, samtidigt som Daniel Mannberg tar Harjus plats i kedjan med Niklas Olausson och Mattias Persson.

Följ matchen via Elitserien Arena

Matchen i dag följer du i textform via vår nya tjänst Elitserien Arena, som du enklast kommer till genom att klicka på den aktuella matchen överst här på Hockeyligan.se.

Under respektive flik i Elitserien Arena samlas information av olika karaktär, exempelvis samlas alla relaterade inför-artiklar och inför-videoklipp under "Inför match".

Elitserien Play

Vi har nyligen öppnat portarna för elitserielagens nya web-TV Elitserien Play. För dig som besökare innebär detta att video kring Elitserien på nätet blir betydligt mycket bättre.

Den är på motsvarande sätt som för andra stora Play-tjänster en naturlig samlingsplats för den som älskar ishockey och Elitserien. Tjänsten återfinns på www.elitserienplay.se.

Du har väl inte missat Pucksnack inför kvällens match i Scandinavium.

Kontakta redaktionen

Vill du nå oss i redaktionen kan du alltid kontakta oss via e-post på [email protected] eller vår sida på Facebook.