Nedsläpp: Timrå får tillbaka två forwards

27 oktober 2011 18:15

Det är full omgång i Elitserien och Hockeyligan.se ger dig som vanligt läget i lagen. Vi konstaterar bland annat att Timrå får tillbaka duon Per Hallin och Max Friberg samt att MODO saknar Dick Axelsson.


Nedsläpp 19:00

Torsdagens matcher ser ut på följande vis:

Timrå - AIK
Frölunda - Brynäs
Djurgården - HV71
Linköping - MODO
Skellefteå Färjestad
Växjö Lakers - Luleå

Det detaljerade aktuella läget i lagen redovisas i denna artikels högerspalt.

I Växjö kan vi konstatera att Josh Soares, som stod utanför laget senast, finns uppsatt som extraforward. Djurgårdens Mario Kempe är sjuk och missar matchen mot HV71. Mattias Bäckman var ett frågetecken för Linköping men han finns med i laguppställningen. Brynäsbacken Lars Jonsson fanns först med i uppställningen men har tvingats lämna sent återbud.

Timrå vaskar om en aning i formationerna jämfört med matchen mot Brynäs. Det gör även AIK, som ställer upp med en förstakedja bestående av Johannes Salmonsson, Robert Rosén och Kent McDonell.

Morten Madsen tar Dick Axelsson plats i MODO:s andrakedja.

Följ matcherna via Elitserien Arena

Kvällens matcher följer du i textform via vår nya tjänst Elitserien Arena, som du enklast kommer till genom att klicka på den aktuella matchen överst här på Hockeyligan.se.

Under respektive flik i Elitserien Arena samlas information av olika karaktär, exempelvis samlas alla relaterade inför-artiklar och inför-videoklipp under "Inför match".

Ladda upp med Elitserien Play

Du missar väl inte att det inför alla matcher finns mängder av videoklipp som uppladdning? Förutom Pucksnack inför kvällens omgång hittar du även följande klipp i tjänsten Elitserien Play:

Brynäs: Intervju med Ryan Gunderson
Linköping: Intervju med Andreas Molinder
AIK: Elitserieprofilen - Johannes Salmonsson
Frölunda: Intervju med Magnus Hellberg och Per-Johan Axelsson
Djurgården: Intervju med Hardy Nilsson
Växjö: Intervju med Björn Karlsson

Coach LeMat och "Battle of the fans"

Coach LeMat är ett spel på Internet som baseras på händelserna i Elitserien i ishockey. Här kan du tävla i hockeykunskaper med dina vänner och arbetskamrater i interna ligor, samt mot alla andra spelare i en global turnering.

Coach LeMat innehåller den här säsongen en helt ny del som kallas "Battle of the fans". I denna deltävling kämpar du tillsammans med våra övriga fans mot de andra klubbarnas fans. Chansen finns att slå rivalerna på fingrarna och visa att just din favoritklubb har Elitseriens kunnigaste fans. Här hittar du spelet.

Kontakta redaktionen

Vill du nå oss i redaktionen kan du alltid kontakta oss via e-post på [email protected] eller vår sida på Facebook.