Nedsläpp: Petr Kalus debuterar i MODO

28 januari 2012 17:34

I kvällens match tar MODO emot Växjö på hemmais. Nyförvärv två, utav tre den senaste tiden, gör debut för hemmalaget, Petr Kalus finns med i laget.


Petr Kalus gör sin debut i MODO mot Växjö, han placeras i kedjan med Kristian Forsberg och Morten Madsen. Rob Schremp tar plats i kedjan med Axelsson och Ritola medan Björn Svensson förpassas till fjärdekedjan. Debuten för senaste nyförvärvet, backen Brett Skinner, får vänta.

Hos gästande Växjö får junioren Robin Dahse förtroende från start och Gustaf Hjalmarsson som klev av isen under den senaste matchen inleder som extra forward. Växjö gör även ett par justeringar i backparen.

Ännu en kamp kring strecken i den lägre regionen av tabellen. Växjö har två segrar mot MODO den här säsongen, MODO har en seger mot Växjö.

Elitserien Play

Du har väl inte missat elitserielagens web-TV Elitserien Play? För dig som besökare innebär detta att video kring Elitserien på nätet blir betydligt mycket bättre. Den är på motsvarande sätt som för andra stora Play-tjänster en naturlig samlingsplats för den som älskar ishockey och Elitserien. Tjänsten återfinns på www.elitserienplay.se.

Följ matcherna via Elitserien Arena

Fredagens matcher följer du i textform via vår tjänst Elitserien Arena, som du enklast kommer till genom att klicka på den aktuella matchen överst här på Hockeyligan.se.

Under respektive flik i Elitserien Arena samlas information av olika karaktär, exempelvis samlas alla relaterade inför-artiklar och inför-videoklipp under "Inför match".