Spektakulär dykräddning är Veckans snyggaste

10 mars 2014 15:58

Vi hyllar här målvakternas prestationer under den sista veckans spel av SHL 2013/2014 och det är nu din uppgift att rösta fram nästa kandidat till finalomröstningen av Årets Räddning. Den här veckans vinnare svarade för en imponerande dykräddning för att rädda ett på förhand givet mål.


När Leksand mötte AIK hemma i Tegera Arena fick Patrik Hersley ett gyllene läge att utöka sin digra målskörd för säsongen. Pucken studsade i sargen bakom kassen och Hersley fick öppet mål innan AIK-målvakten Daniel Larsson störtade mot stolpen för att på ett makalöst sätt rädda pucken i plockhandsken. Den räddningen är nu utnämnd till veckans snyggaste och är kandidat i omöstningen.

Omröstning i Veckans snyggaste

Varje vecka tar redaktionen på SHL.se fram de fem snyggaste räddningarna. Den som placerar sig på första plats kvalificerar sig vidare till en omröstning som sker när fyra veckovinnare har utsetts. Av dessa fyra röstar besökarna på SHL.se fram den räddning som man tycker varit snyggast och vinnaren av omröstningen går vidare till finalomröstningen som sedermera leder till "Årets räddning".

Men den omröstningen sker först efter säsongens slut.