Statoil presenterar ny tävling!

7 november 2011 18:00

Snygga mål i all ära men förarbetet kan vara minst lika viktigt. I Veckans mest generösa spelare hyllar Statoil spelarna som banar väg, men det är du som bestämmer vinnaren och har dessutom chansen att vinna matchbiljetter till Elitserien som tack för hjälpen.


En passning som leder till öppen kasse, en fantastisk flippmacka som skär som en smörkniv genom motståndarförsvaret eller en tackling som banar väg för lagkamraterna?

Statoil och Statoil Mastercard kommer med hjälp av er läsare att utse Veckans mest generösa spelare i Elitserien under tre veckors tid. Spelarna som kämpar för laget, slår passningarna ur trängda lägen och kanske ser spelet en sekund innan övriga på isen uppmärksammas här och nu.

Som tack för att du hjälper till att utse Veckans mest generösa spelare är Statoil Mastercard generösa nog att lotta ut inte mindre än 150 matchbiljetter.

Kandidaterna i det första avsnittet är HV71:s Mikko Louma som slår en delikat passning till sin lagkamrat Oscar Sundh som får ett friläge. Den andra kandidaten är Färjestads Mikael Johansson som generöst bjuder sin kompis Marcus Paulsson på öppet mål. Vi har även Luleås Niklas Olausson och HV71:s Jesse Joensuu som båda visar prov på stor generositet.

Rösta nu för chansen att tillsammans med en kompis se ditt favoritlag på plats i arenan!

Rösta här!