Häftig plock toppar Veckans snyggaste

17 februari 2015 15:15

Publiken i SHL har bjudits på en hel del akrobatiska nummer från burväktarna som verkligen har gäckat utespelarna. Programmet "Veckans snyggaste" radar här i tur och ordning upp de fem snyggaste räddningarna från veckan som gått.


MODO:s talangfulle målvakt Linus Ullmark har haft en hel del att göra i veckan som gått och han verkar växa med den uppgiften.

I hemmamatchen mot Växjö Lakers snuvade han Erik Josefsson på ett givet mål när han tvingades till en lång sidledsförflyttning när smålänningarna kom framstormandes i en snabb omställning.

Mitt i sin förflyttning lyckades han få upp sin plockhandske och i farten fånga in pucken som kom susande genom luften. Han rev med den räddningen ner varma applåder från hemmapubliken, välförtjänta sådana.

Så fungerar "Veckans snyggaste"

Veckans snyggaste är programmet som listar de snyggaste målen och räddningarna som sker i SHL. Först tar redaktionen ut fyra veckovinnare och sedan får du som besökare av SHL.se rösta fram segraren av dessa fyra. Den som vinner omröstningen går sedan vidare till omröstningen om årets mål/räddning, som sker senare i vår.