Tävla på Facebook - kan du målet?

25 september 2018 14:30
#SHLmoments

Ta chansen att vinna ett NHL 19 till Xbox eller Playstation. Klicka dig in på SHL:s Facebook och rösta på hur Jimmie Ölvestads minnesvärda mål från semifinalerna 2001 gick till.


I SM-slutspelet 2001 drabbade Djurgården och Luleå samman i semifinalen. När krutröken lagt sig hade Djurgården avancerat vidare till final - och vad som slutligen blev ett SM-guld.

Avgörandet kom i match fem, där stockholmarna vann med 5-3 inför en euforisk hemmapublik. I Globen stod Jimmie Ölvestad för ett av de mål som skickade Djurgården till final, ett mål som du nu kan tävla om. I potten ligger NHL 19 till Playstation eller Xbox.

För att vara med i tävlingen klickar du dig in på SHL:s Facebook och med hjälp av fyra emojis gissar var Ölvestads mål sitter, samt kommenterar inlägget med en motivering till varför du ska vinna och vilken spelkonsol som du önskar. Bland de som gissat rätt kommer SHL att lotta ut fem stycken NHL 19 från EA Sports till Playstation 4 och Xbox One.

Tävlingen stänger 10:00 på fredag 28:e september och du har till dess på dig att rösta för ha chans på vinsten.

Vinnarna kommer att kontaktas via Facebook senare under fredagen.

Vinsten är en värdekod för spelet NHL 19. Du måste alltså ha nätverksuppkoppling för att kunna ladda ner spelet till din konsol. Det är inte ett fysiskt spel av NHL 19.