Listan med Veckans snyggaste räddningar

21 november 2011 14:58

Ny vecka och nytt avsnitt av Veckans snyggaste räddning i Elitserien Play. Vi har fått fram den andra kandidaten till titeln "Årets räddning" samtidigt som vi här presenterar veckans lista och veckans vinnare.


Veckans snyggaste är tillbaka och precis som förra säsongen kommer det två nya avsnitt varje måndag efter en vecka där vi haft spel i Elitserien. Du kan njuta av Veckans snyggaste mål samt Veckans snyggaste räddning här på Hockeyligan.se och i Elitserien Play.

Läsarna på Hockeyligan.se har nu röstat fram den andra kandidaten till "Årets räddning" då vinnarna från de fyra senaste veckorna ställdes mot varandra. Bland er som röstade var det Elin Persson från Torestorp som lottades fram som vår stora vinnare med priserna NHL12 från EA Sports, Elitseriens Årskrönika på DVD och värdekod till tränarspelet Coach LeMat.

Nu är vi tillbaka med ett nytt avsnitt och en ny vinnare av förra veckans snyggaste räddning. Vi garanterar er flera otroliga räddningar när vi valt ut topp fem från den förra veckan!