Toni Koivisto stannar i Luleå

22 februari 2012 14:44

Under onsdagen meddelar Luleå att klubben och forwarden Toni Koivisto förlänger samarbetet ytterligare två säsonger. "Jag har varit i Luleå i drygt ett halvår och trivs verkligen bra med laget och den roll som jag fått" säger finländaren till norrbottenslagets hemsida.


På sina 30 matcher i LHF-tröjan har Koivisto hunnit med 13 (7+6) poäng.
- Hela familjen trivs jättebra i stan, så därför är det jättekul att vi nu kommit överens om en fortsättning på kontraktet, säger Koivisto till klubbens hemsida och fortsätter:

– Men innan det här nya kontraktet börjar gälla så ligger fokus på den här säsongen. Det känns verkligen som att vi har något riktigt bra på gång i Luleå Hockey och jag ser fram emot att få spela i SM-slutspelet för första gången.

"Koivisto är en viktig pusselbit i Luleå"

Luleås sportchef Lars "Osten" Bergström om Koivisto:
- Toni är en kille som har sina rötter på våra breddgrader – en spelare som vi har tittat på och följt sedan han spelade med Kärpät i den finländska SM-liigan. Så när möjligheten gavs att ta honom från Frölunda så kändes det bra, säger Bergström och tillägger:

- Och sedan dess har han visat sig vara en väldigt positiv bekantskap för oss både som spelare och människa. Toni är en kvalitativ forward som tillför fart och skicklighet till vårt lag. Och därför blir han även en viktig pusselbit när det gäller att sätta samman ett fortsatt bra Luleå Hockey.