Nedsläpp: Gustav Possler tillbaka i MODO Hockey

15 november 2014 15:09

Omgång 20 av SHL rivstartar med fyra matcher på lördagen och vi har i vanlig ordning tagit en titt i laguppställningarna. Noterbart är att Mikael Samuelsson är tillbaka för sitt Djurgården, Linköping får tillbaka Gustav Forsling och Jakub Vrana och Gustav Possler är tillbaka i MODO Hockey.


Djurgården Hockey - HV71

Daniel Fernholm och Andreas Falk är fortfarande skadade. Dessutom saknar stockholmarna Mattias Guter, hans plats i första kedjan tas rakt av av Mikael Samuelsson som är tillbaka efter sjukdom.

I övrigt är det bara en ändring i Djurgården och det är att Robin Alvarez idag byter kedja med Slava Trukhno. Alvarez återfinns i fjärde och Trukhno i den fjärde.

HV71 har tre raka förluster inför kvällens drabbning. Laget förlorade senast en jämn match mot Luleå Hockey efter förlängning. Andreas Johansson väljer kanske därför att vaska om i alla kedjor.

Skytteligaledaren Calle Ridderwall spelar idag tillsammans med Kevin Fiala och Riley Holzapfel.

Leksands IF - MODO Hockey

Leksand har sex poäng upp till Brynäs över kvalstrecket och kommer idag till spel med tre nya nya backpar. Linus Hulström spelar idag med Kevin Kapstad.

Andra backparet med Robin Gartner och Daniel Josefsson är intakt. I tredje spelar Joonas Rönnberg och Brian Connelly och extraback är Jonas Frögren.

Offensivt är det precis samma formationer som i Leksands senaste match.

MODO Hockey fick i senaste matchen tillbaka viktige Johan Anhelöv. Han spelar även ikväll och det gör även Gustav Possler som missade senaste matchen.

Possler går in i andra femman tillsammans med Janos Hari och Victor Olofsson. Det gör att Niklas Nordgren idag återfinns i fjärdefemman.

Dock saknar MODO fortfarande trion Nichlas Torp, Victor Öhman och Kyle Flanagan.

Färjestad BK - Örebro Hockey

Hemmalaget Färjestad tog en viktig seger i klassikermötet mot Brynäs IF i torsdags och kommer med gott självförtroende till dagens match.

Tränare Tommy Samuelsson gör några få ändringar mot förra matchen. Rickard Wallin och Rasmus Asplund byter plats. Vilket gör att Wallin spelar center i fjärdefemman och Asplund i den tredje.

Anton Hedman håller idag till i andralinan med Jakub Klepis och Linus Persson och Luciano Aquino spelar i fjärde kedjan.

Dessutom tillkommer Johan Olofsson till laget när Joachim Rohdin inte finns med i laguppställningen.

Gästande Örebro Hockey har nu tagit poäng i sju raka matcher. Inte så konstigt då att tränaren i Örebro Hockey Kent Johansson väljer att hålla laget helt intakt till dagens match.

Linköping HC - Skellefteå AIK

Hemmalaget Linköping har tre raka fullpoängare på hemmais och får ikväll tillbaka två tunga pjäser i laguppställningen.

Både Jakub Vrana och Gustav Forsling som missade matchen mot Örebro Hockey är tillgängliga för spel i dagens match.

Vrana går in i förstakedjan med Jacob Micflikier och Jeff Taffe och Forsling spelar idag med Dominik Granak.

Förändringarna gör att Henrik Törnqvist och Mark Matheson ikväll spelar i fjärde kedjan.

Dessutom saknas sedan tidigare centern Mattias Sjögren återigen i Linköping.

Skellefteå AIK som kommer från två raka förluster och vaskar rejält i kedjorna till kvällens match. Dessutom saknas idag målvakten Markus Svensson fortfarande.

Endast kedjan beståendes av Oskar Sundqvist, Pär Lindholm och Andrew Calof är intakt idag.