Omslagsspelarna till NHL 14 - EA Sports SHL Club Edition

9 december 2013 15:00

Nu har fansen sagt sitt! Nu är omröstningen gällande vilka spelare som ska få pryda omslaget av den exklusiva svenska specialutgåvan av NHL 14 – EA SPORTS SHL Club Edition, avgjord. William Karlsson, Mattias Janmark, Patrik Hersley, Linus Klasen och Dick Axelsson röstades fram av fansen på EA Sports Facebook-sida.


De spelare som röstades fram via Facebook av supportrarna är:

För HV71 - William Karlsson

William Karlsson som draftades av Anaheim Ducks i den andra rundan 2011 är en mycket snabb och spelskicklig forward med ett utmärkt spelsinne. Med sin fina skridskoåkning och speluppfattning skapar han många chanser åt både sig själv och sina medspelare. William har denna säsong gjort 15 poäng på 23 matcher.

För AIK - Mattias Janmark

20-åriga Mattias Janmark har fått sitt stora genombrott i AIK denna säsong och parkerar på 22 poäng så här långt trots skadefrånvaro. Janmark är stor, stark, snabb och målfarlig och draftades i år av Detroit Red Wings i den tredje rundan.

För Leksands IF - Patrik Hersley

27-åriga Patrik Hersley är årets genombrottsman i SHL och har från sin backplats dundrat in hela 17 mål så här långt. Lägg där till 7 passningspoäng så förstår alla att Hersley är en offensiv kraft att räkna med. Hersley är dessutom stor, stark och duktig även i defensiven. En komplett back som gör mycket nytta för SHL-nykomlingarna Leksand.

För Luleå Hockey - Linus Klasen

Linus Klasen, 27, är en av SHL:s allra skickligaste spelare med en bländande teknik, bra skridskoåkning och ett extremt bra spelsinne. Därför är det ingen överraskning att han ligger på andra plats SHL:s poängliga så här långt med 38 inspelade poäng (15+23).

För Frölunda Indians - Dick Axelsson

26-åriga Dick Axelsson är en tekniskt mycket skicklig forward som kan vara helt briljant med klubba och puck. Lägg där till att han är en bra skridskoåkare med ett bra skott så förstår man att Frölunda-fansen gillar honom. Dick har hittills gjort 13 poäng denna säsong.

NHL 14 - EA SPORTS SHL Club Edition är resultatet av ett samarbete mellan EA SPORTS, SHL, Gamestop och de fem SHL-klubbarna Frölunda Indians, Luleå Hockey, Leksands IF, AIK och HV71 där lagens fans röstat fram vilken spelare de vill se på omslaget av den exklusiva specialutgåvan för just sin favoritklubb. NHL 14 - EA SPORTS SHL Club Edition kommer enbart att finnas tillgänglig i begränsad upplaga och endast hos Gamestop-butiker - i eller närmast klubbens hemort.