Matchdagens stjärnor: Två mål gav en förstaplats på listan

14 februari 2013 22:50

Torsdagskvällen bjöd på fem elitseriematcher och vi har nu utsett matchdagens stjärnor, där prispallen toppas av en tvåmålsskytt som gav tre nya poäng till sitt lag.

Trea på kvällens lista: Chris Lee

Chris Lee assisterade Magnus Nygren som kvitterade för Färjestad mot Växjö. Men med en minut kvar att spela av matchen var det Chris Lee själv som skulle avgöra när han strax framför blå sköt ett stenhårt skott som betydde 2-1 för Färjestad.

Tvåa på kvällens lista: Gustaf Wesslau

Det var prestigemöte i Kinnarps Arena när serieettan Skellefteå kom på besök. Jönköpingslaget höll undan och vann mycket tack vare Gustaf Wesslau som stod för flera fina räddningar i mål. Han räddade bland annat en straff från Oscar Möller och förtjhänar andraplatsen på kvällens lista.

Etta på kvällens lista: Oscar Steen

Oscar Steen hade en bra kväll för AIK när han först utökade hemmalagets ledning till 2-0 i början av den första perioden med ett distinkt skott. Sedan petade han även in en retur från Kris Beech som betydde 3-1 och tre nya poäng för AIK. Två mål krävdes alltså för att toppa listan den här kvällen.