Matchvinnarfokus i Matchdagens stjärnor

10 december 2013 23:05

Tre stycken spelare som svarade för starka prestationer hyllas på listan över Matchdagens stjärnor. Tisdagens omgång 31 av SHL lyste av stjärnglans och vi hyllar en derbyvinnare, en poängplockare av rang och en comeback-hjälte.


Tredje stjärnan - Viktor Arvidsson

Arvidsson var tillbaka i Skellefteå och med vilken spelglädje sedan! Högklassig skridskoåkning, precisa passningar och ett kanonskott i powerplay som ven blev det matchvinnande målet när Skellefteå AIK besegrade Brynäs IF med 3-1 hemma i Skellefteå Kraft Arena. Arvidsson är en hockeyspelare av rang och vi ger honom en tredjeplats på kvällens lista.

Andra stjärnan - Robert Rosén

Växjö Lakers jagade och lyckades. Inför kvällens möte mot HV71 stod siffran noll i segerkolumnen i de så prestigefyllda smålandsderbyt mot HV71. Robert Rosén var inställd på en första seger för Lakers och ledde sitt lag genom att vara inblandad i samtliga mål när Växjö vann med 3-1 hemma i Vida Arena. Mål och två assist räcker till en andraplats på Matchdagens stjärnor.

Första stjärnan - Simon Hjamarsson

Det var islossning för Linköpings HC som besegrade Leksands IF hemma i Cloetta Center med hela 7-1. Vi kan lyfta fram många spelare i Linköping men väljer skytteligaledaren Simon Hjalmarsson som svarade för två nya fullträffar av högsta klass samtidigt som han spelade fram till ytterligare ett av målen. Hjalmarsson är en stjärna i SHL och är även första stjärnan på kvällens lista.