"Kamil Piros väntar på konkreta anbud"

13 augusti 2012 14:58

Kamil Piros är ett bekant elitserienamn. Inte minst efter hans tid i HV71. Men i våras gick tjecken och jönköpingslaget skilda vägar och inför den kommande säsongen står den 33-årige forwarden fortfarande utan kontrakt. "Kamil kommer att fortsätta att spela, men vi får se var han hamnar till slut" säger Piros agent Juuso Pulliainen till Hockeyligan.se.


På sina 133 elitseriematcher för HV71 och Timrå har Kamil Piros samlat på sig 80 (33+47) poäng. Nu återstår att se var han kommer att spela till hösten.

- Flera elitserieklubbar kontaktade mig i våras angående Piros när det blev klart att han inte kommer att fortsätta i HV71. Men just nu är det rätt lugnt på den fronten och för tillfället har han inga konkreta anbud från någon klubb, säger Pulliainen.

Piros ishockey-CV består förutom hans tid i Elitserien bland annat av 28 NHL-matcher samt av 179 matcher i AHL. Han har även hunnit med att spela i Ryssland, Schweiz, Tyskland, Tjeckien och Finland.

- Kamil kommer att fortsätta att spela, men min känsla är att det kan dröja en bit in på säsongen innan han gör klart med någon klubb. Kamil har tidigare spelat i många olika länder och han har inga som helst planer på att sluta. Men vi får se vad som händer och var han hamnar till slut, säger tjeckens agent.