Briljant shownummer Veckans snyggaste mål

25 november 2014 14:11

Vi bjöds på en hel del läckerheter under förra veckans matcher i SHL. Programmet "Veckans snyggaste" radar här i tur och ordning upp de fem snyggaste målen från veckan som gått.


Han tog hem utmärkelsen Årets mål i fjol och nu är han med och konkurrerar på allvar att vinna priset även den här säsongen.

David Åslin kan det här med att bjuda på det lilla extra. Förra säsongen spelade han i Växjö och röstades då fram av er besökare på SHL.se att ha gjort Årets mål. Nu har han alltså slagit till igen med ett riktigt konstnummer.

I Leksands segermatch borta mot Luleå i veckan som passerat gjorde han ett mål som var för svårt för de andra på listan att konkurrera med. Efter en fin passning från Tomi Sallinen kom han fri med målvakten, drog tillbaka pucken mellan benen och sprätte in den högt i nät. Målet var dessutom viktigt i ett läge då matchen stod och vägde.

Så fungerar "Veckans snyggaste"

Veckans snyggaste är programmet som listar de snyggaste målen och räddningarna som sker i SHL. Först tar redaktionen ut fyra veckovinnare och sedan får du som besökare av SHL.se rösta fram segraren av dessa fyra. Den som vinner omröstningen går sedan vidare till omröstningen om årets mål/räddning, som sker senare i vår.