Olausson och Jaakola stannar i Luleå

9 mars 2012 09:45

Under torsdagen blev det klart att Daniel Mannberg och Jonas Berglund förlänger sina kontrakt med seriesegrarna Luleå. I dag meddelar norrbottensklubben att även Topi Jaakola och poängkungen Niklas Olausson nu har förlängt sina avtal med LHF för de kommande två säsongerna.


Luleås sportchef Lars "Osten" Bergström om Topi Jaakola:
- Topi är ett superproffs ut i fingerspetsarna som är ett otroligt föredöme kring hur han förhåller sig till sin idrott. En riktig vinnartyp som har en stor del i lagets framgångar. Och det känns jättekul att han vill stanna i Luleå de kommande två åren, säger "Osten" till klubbens hemsida.

"Osten" om Niklas Olausson:
- Det känns jättebra att få fortsätta jobba tillsammans med Niklas som har visat på en fantastisk utveckling på alla områden. Han har chansen att bli en av de ledande centrarna i svensk hockey framöver och det känns glädjande att den utvecklingen även fortsättningsvis kommer att ske i Luleå Hockey.

Topi Jaakola om sitt nya kontrakt:
- Jag är väldigt tacksam gentemot Luleå Hockey att jag får chansen att fortsätta spela här. Och jag känner att jag har mina bästa möjligheter till fortsatt utveckling som spelare tillsammans med de coacher som vi har i föreningen – så det känns verkligen jättekul att vi kommit överens om en fortsättning.

Niklas Olausson om sitt nya kontrakt:
- Det känns jättebra att vi är överens om en fortsättning. Jag hade aldrig ambitionen att lämna utan ville stanna kvar här och vara en del av att Luleå Hockey skall fortsätta etablera sig som ett topplag i Sverige och Europa. Men nu först är det den här säsongen som gäller och det roliga slutspel som sätter igång i helgen.

Mer läsning:

Mannberg och Berglund stannar i Luleå
Målvakterna i fokus mellan Luleå och AIK
Gynge siktar på att spräcka nollan mot Luleå
Luleås målvaktspar och målvaktstränare om rekorden
AIK:s Persson: "Vi har ett åtgärdspaket mot Luleå"
Facebookfrågan: Niklas Olausson
Luleås tränare Rönnqvist inför kvartsfinalen mot AIK
Luleås Jaakola om kontraktsförlängningen