Nedsläpp: Kevin Fiala tillbaka efter disciplinär åtgärd

6 december 2014 17:29

Trerättersmenyn med MODO-Örebro, Växjö-Leksand och HV71-Linköping är det som bjuds denna lördagkväll. Förrätten i form av Nedsläpp är nu levererad och i denna artikel tar vi en närmare titt på laguppställningarna i de olika lagen. En av förändringarna är att sevärde forwarden Kevin Fiala är tillbaka i HV71:s laguppställning.


MODO Hockey - Örebro Hockey

Hos MODO saknas i kväll Niklas Nordgren, in i laget kommer Peter Öberg. Carl Grundström kliver in i fjärdekedjan i Nordgrens frånvaro. I övrigt finns inget noterbart jämfört med laget häromdagen.

Örebro straffsegrade mot Djurgården i går kväll och har därefter rest upp till Övik. Jämfört med i går finns Jakub Krejcik med i laget, det gör däremot inte Tim Wallace. Marko Anttila är extraforward från start.

Växjö Lakers - Leksands IF

Växjös back Teemu Laakso är avstängd, vilket gör att Eric Martinsson tar ett steg upp bland de nu sex backarna i laget. I övrigt har smålänningarna samma lag som senast.

Leksand får in Fredrik Händemark i laget efter en tids frånvaro, Sebastian Fakt får därmed kliva åt sidan. I övrigt noterar vi några omkastningar i formationerna, men inget dramatiskt här heller.

HV71 - Linköping HC

Hos HV71 finns sevärde forwarden Kevin Fiala med i laget efter frånvaro på grund av "disciplinära skäl" (enligt tränaren Andreas Johansson i C More häromdagen). Däremot saknas både Andreas Jämtin och Kevin Stenlund jämfört med laguppställningen i torsdags, även Ted Brithén är borta från spel.

I Linköping saknas Marcus Högberg och kvällens kanske coolaste namn i form av Joren van Pottelberghe ersätter som backup bakom målvakten David Rautio. I övrigt görs några omkastningar bland backar och forwards, men ingen större dramatik finns att notera.