Nagy: "Elitserien är alltid intressant"

2 januari 2012 14:58

Förra säsongen förstärkte Ladislav Nagy MODO och inför årets säsong placerades slovaken länge i Elitserien, dock föll valet till slut på KHL och Lev Poprad. Men efter att Nagy och KHL-klubben nu har gått skilda vägar öppnar forwarden för en ny sejour i Sverige. "Elitserien är alltid intressant" säger Nagy till Hockeyligan.se.


Innan Ladislav Nagy och Lev Poprad gick skilda vägar hann forwarden med 19 (7+12) poäng på 30 matcher i den ryska ligan.

- Poprad har en del ekonomiska bekymmer och just nu är jag rätt frustrerad över det som har hänt. Därför har jag ännu inte tänkt så mycket på var jag ska spela framöver och jag har därför inte heller hunnit prata med någon klubb ännu. Men vi får se vad som händer de närmaste dagarna, säger Nagy och fortsätter:

- Först ska jag hur som helst lösa allt med Poprad och dessutom så kan jag inte heller spela igen förrän om tidigast 2-3 veckor, då jag har åkt på en hjärnskakning. Det är inget allvarligt och det känns bättre och bättre för varje dag som går, men än så länge har jag inte kunnat testa hur det känns på is och därför lär det också dröja några veckor innan jag kan spela igen.

24 poäng på 25 matcher i MODO

Under förra säsongen i MODO stod den 32-årige slovaken för 24 poäng på 25 elitseriematcher samt för sju poäng på tio kvalseriematcher. Nu är den givna frågan om vi snart får se honom i Elitserien igen.

- Det är möjligt att det blir Sverige igen, Elitserien är alltid intressant.

Hur ser du på din säsong i KHL?
- Jag tycker att det har gått rätt bra, även om jag nog hade förväntat mig några fler mål från min sida. Men överlag har det gått helt ok.

Nagy har även bland annat 435 NHL-matcher på sin meritlista, där han totalt har noterats för 311 poäng.