Hadelöv: "Får se vad som dyker upp"

7 augusti 2012 13:56

Under tisdagen har Skellefteå AIK ispremiär hemma i Skellefteå Kraft Arena. Samtidigt letar den tidigare SAIK-målvakten Andreas Hadelöv efter en ny klubb. "Just nu har jag inga konkreta bud, men jag är beredd att vänta på ett erbjudande långt in på säsongen" säger Hadelöv till Hockeyligan.se.


Målvaktsveteranen Andreas Hadelöv har hittills under sin elitseriekarriär även hunnit med att spela för Djurgården och Malmö. Nu är frågan om den 37-årige burväktaren kommer att vakta kassen i några fler matcher, eller om han lägger plockhandsken på hyllan.

- Just nu är det ganska lugnt på hockeymarknaden. De flesta lagen har ju sina trupper klara, plus att man avvaktar vad som händer i NHL (red anmärkning: vid en eventuell lockout), säger Hadelöv och fortsätter:

- Än så länge har jag inte tagit något beslut om jag ska fortsätta eller inte. Jag får vänta och se vad som dyker upp under hösten. För att köra vidare måste det ju också finnas något erbjudande och just nu har jag inga konkreta bud. Men jag håller igång och håller alla dörrar öppna.

"Det enda som saknades var ett SM-guld"

Har du haft några diskussioner med något lag?
- Ja, men i hockeyvärlden är det långt från en förfrågan till att det leder till ett kontrakt.

Efter sju raka säsonger i Skellefteå gick burväktaren och västerbottenslaget alltså skilda vägar tidigare i våras.

- Självklart är det trist att lämna alla människor i och kring laget, men det är så här det funkar i hockeyvärlden. Men jag har haft en bra tid och det enda som saknades var ett SM-guld, för då hade det varit fulländat. I våras hade vi alla verktyg för att vinna, men tyvärr så var Brynäs lite hetare i SM-finalen.