Nedsläpp: Johansson ställs mot Klubertanz

19 oktober 2011 18:06

Vi kollar som vanligt till läget i laguppställningarna timmen innan nedsläpp och i kvällens match mellan Linköping och Djurgården kan vi bland annat se fram emot en riktig backduell. Linköpings lagkapten Magnus Johansson toppar backarnas poängliga och möter Djurgårdens Kyle Klubertanz som ligger på en delad andraplats.


Det detaljerade aktuella läget i lagen redovisas i denna artikels högerspalt, men vi kan bland annat notera att Linköping fortfarande saknar Carl Söderberg efter ett skott som tog olyckligt på handen medan Djurgården kommer till spel utan Andreas Holmqvist som har problem med sin rygg.

Linköpings lagkapten Magnus Johansson har svarat för 11 poäng (3+8) på de inledande 12 matcherna och toppar med den noteringen backarnas poängliga i Elitserien. Det är tight om andraplatsen men Djurgårdens Kyle Klubertanz ligger delad tvåa med sina 7 poäng (1+6). En poängduell mellan två av seriens bästa offensiva backar väntar med andra ord.

Följ matchen via Elitserien Arena

Matchen i dag följer du i textform via vår nya tjänst Elitserien Arena, som du enklast kommer till genom att klicka på den aktuella matchen överst här på Hockeyligan.se.

Under respektive flik i Elitserien Arena samlas information av olika karaktär, exempelvis samlas alla relaterade inför-artiklar och inför-videoklipp under "Inför match".

Elitserien Play

Vi har nyligen öppnat portarna för elitserielagens nya web-TV Elitserien Play. För dig som besökare innebär detta att video kring Elitserien på nätet blir betydligt mycket bättre. Den är på motsvarande sätt som för andra stora Play-tjänster en naturlig samlingsplats för den som älskar ishockey och Elitserien. Tjänsten återfinns på www.elitserienplay.se.

Du kan där se flera aktuella videoklipp inför kvällens match:

Pucksnack inför Linköping - Djurgården LHC-TV intervjuar Mattias Bäckman inför matchen
DIF-TV med Gustaf Wesslau inför matchen
DIF-TV intervjuar Josef Boumedienne inför matchen

Kontakta redaktionen

Vill du nå oss i redaktionen kan du alltid kontakta oss via e-post på [email protected] eller vår sida på Facebook.