Nedsläpp: Hållberg flankerar nyförvärvet Holös

22 oktober 2011 17:32

Lördagens hockeyfest rullar vidare och för dörren står tre matcher med start klockan 18:30. Växjöpubliken välkomnar Jonas Holös in i spelet - och senaste nytt är att nyförvärvet bildar backpar med Per Hållberg.


Noterbart från övriga arenor är att MODO återigen saknar Dick Axelsson, som tidigare var uppsatt i klubbens matchtrupp. Brynäs får tillbaka Simon Bertilsson från avstängning medan Färjestad får klara sig utan backen Martin Sevc.

Det detaljerade läget i lagen ser ni som vanligt i modulerna till höger.

Följ matcherna via Elitserien Arena

Matcherna i dag följer du i textform via vår nya tjänst Elitserien Arena, som du enklast kommer till genom att klicka på den aktuella matchen överst här på Hockeyligan.se.

Under respektive flik i Elitserien Arena samlas information av olika karaktär, exempelvis samlas alla relaterade inför-artiklar och inför-videoklipp under "Inför match".

Lördagens matcher ser ut på följande sätt:

16:00:
Skellefteå - Linköping
Timrå - HV71

18:30:
Växjö - Färjestad
Brynäs - MODO
Djurgården - Luleå

Elitserien Play

Vi har nyligen öppnat portarna för elitserielagens nya web-TV Elitserien Play. För dig som besökare innebär detta att video kring Elitserien på nätet blir betydligt mycket bättre.

Den är på motsvarande sätt som för andra stora Play-tjänster en naturlig samlingsplats för den som älskar ishockey och Elitserien. Tjänsten återfinns på www.elitserienplay.se.

Kontakta redaktionen

Vill du nå oss i redaktionen kan du alltid kontakta oss via e-post på [email protected] eller vår sida på Facebook.