Nedsläpp: Full fart från start när den fjärde omgången av SHL spelas

20 september 2014 13:48

Lördagen inleds med tre matcher där Frölunda HC tar emot Djurgården Hockey med start 15:00 medan Leksands IF gästas av Skellefteå AIK och Linköping HC tar emot Örebro Hockey med start 16:00. Vi har kollat in laguppställningarna i samtliga lag strax innan nedsläpp.


Frölunda HC - Djurgården Hockey (15:00)

Hemmalaget Frölunda kommer senast från en svidande förlust i Jönköping mot HV71 men gör inga större förändringar i laguppställningen i jämförelse med laget som startade senast. Erik Gustafsson står uppställd i backpar med Oscar Fantenberg vilket betyder att Oliver Bohm inleder i par tillsammans med Emil Djuse. Linus Fernström vaktas kassen.

Gästande Djurgården kommer senast från seger i hemmamötet mot Leksand och ställer upp med identiskt lag i jämförelse med den matchen. Det betyder att Daniel Fernholm och Robin Norell utger första backpar bakom kedjan med Marcus Sörensen, Vjatjeslav Trukhno och Mattias Guter.

Mikael Tellqvist har vaktat målet i Djurgårdens inledande matcher i SHL, men till dagens match är det SHL-debut för Mantas Armalis.

Linköping HC - Örebro Hockey (16:00)

Hemmalaget Leksand jagar sin första seger i SHL och kommer till spel med samma spelare tillgängliga som i den senaste matchen som slutade med förlust mot Djurgården i Globen; Jonas Frögren och Simon Erlandsson är första backpar med Toni Kähkönen, Tomi Sallinen och Veli-Matti Savinainen i förstakedjan.

I gästande Skellefteå AIK kommer Anton Lindholm in i backpar med Erik Andersson medan Marcus Pettersson inte är ombytt till kvällens match. I övrigt mönstrar Hans Wallson samma lag som senast i segermatchen över Linköping.

Leksands IF - Skellefteå AIK (16:00)

Hemmalaget Linköping kommer senast från förlust mot Skellefteå AIK och ändrar om något i laget då Jonas Almtorp är tillbaka efter skada.

I första backpar står Carl Dahlström uppskriven tillsammans med lagkapten Magnus Johansson. Micflikier, Taffe och Kolarik fortsätter i förstakedjan medan Jonas Almtorp går in i tredjekedjan tillsammans med Oscar Sundh och Kent McDonell. Anton Karlsson är inte ombytt.

Gästande Örebro Hockey ändrar något i backparen där Jakub Krejcik och Joonas Jalvanti kamperar ihop medan Marcus Weinstock startar som sjunde back. I övrigt ställer gästerna upp med samma laguppställning som i den senaste matchen som slutade med förlust mot Luleå Hockey.